Et rådgivningsfirma der er til at tale med
Vi tør sige nej
Værdi gennem teknologi
Praktisk erfaring og højteoretisk kompetence
Totalløsninger fra idé til færdigt produkt

Samarbejde er tillid

En projektansættelse af en konsulent eller indkøb af en specialmaskine er en stor beslutning, en beslutning der bygger på tillid. Technicon er beviste om den tillid og vi går derfor til opgaven med stor respekt og ydmyghed.

Vi værner om vores integritet, vi siger det vi mener og gør det vi siger. Vi gør os fortjent til tilliden ved at værne om integriteten, være åbne og ærlige i vores samarbejde og aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Ring for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder.

Samarbejdsmuligheder

En aftale er en aftale

Når en ny opgave påbegyndes, laves der en aftale om omfang og afregning. Fleksibiliten i vores løsninger går igen i vores aftaleformer, vi tilpasser aftalen til den enkelte opgave og projektstadie. Som udgangspunkt anvendes en af tre aftaleformer:

Fastpris

Hvis opgaven kan beskrives så præcist, at både Technicon og kunden er enige om indhold, omfang og levering, kan der laves en fastpris aftale.

Fakturering efter tidsforbrug

Den mest anvendte model for konsulent-, udviklings- og optimeringsopgaver, hvor opgavens indhold og omfang endnu ikke er kendt eller hvis der er behov for stor fleksibilitet.

Turn-key

Denne model anvendes oftest ved udvikling, fremstilling og indkøring af specialmaskiner. Her forelægger der en aftalt projekt- og kravspecifikation.

 

Rammeaftaler

Vi ligge vægt på et godt og langvarigt samarbejde og har forståelse for at udvikling og optimering er en dynamisk proces. Derfor tilbyder vi rammeaftaler til vores kunder som gør samarbejdet smidigt, fleksibel og dynamisk. Kunderne kan således benytte Technicons resourcer inden for både automation, roboteknologi og udvikling alt efter behov. Denne aftaleform kan ligeledes medføre rabatter ved større forbrug