Et rådgivningsfirma der er til at tale med
Vi tør sige nej
Værdi gennem teknologi
Praktisk erfaring og højteoretisk kompetence
Totalløsninger fra idé til færdigt produkt

Profil

Technicon er en rådgivende ingeniørvirksomhed, grundlagt med udgangspunkt i, at gøre teoretiske kompetencer og innovative løsninger tilgængelig for den danske industri. Virksomheden er stiftet ud fra et ønske om at skabe en ingeniørvirksomhed der kan tale i øjenhøjde med kunderne og som tilpasser metoder, teknologi og koncepter efter kundens behov.

Vi anser innovation, kompetencer og passion som grundlæggende for vores arbejde. Vores stærke kompetencer kombineret med en passion for tekniske løsninger, skaber netop det innovative miljø som kendetegner vores hverdag, men ingen teknisk løsning kan stå alene. Derfor laver vi tekniske løsninger leveret af mennesker til mennesker. Integritet er en vigtigt for os, og vi går ikke på kompromis med fagligheden, åbenhed eller samarbejde. Vi skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner fordi de tror på os og fordi vi leverer hver gang. Disse værdier er grundlaget for vores arbejde og skinner igennem i vores løsninger og vores samarbejde med kunder og partnere.

Vores værdier og kultur skal afspejles i vores arbejde, i alt fra kommunikation med kunden til sparring med samarbejdspartnere. De er en fast del af vores hverdag og arbejdstilgang.

 

Fordi vi brænder for det!

Hos Technicon skal vi skabe værdi, ikke kun for vores kunder, men også for os selv og vores samarbejdspartnere. Det er vores mål at levere tekniske løsninger til den danske produktion og udvikling. Vi vil levere den nyeste teknologi, det kan vi kun gøre ved selv at bidrage til udviklingen. Derfor indgår Technicon i flere forsknings og udviklingsprojekter, for på den måde at skabe ny teknologi, som kan skabe værdi for vores kunder. Vi ser vores samarbejdspartnere med samme fokus, og ønsker at opbygge og bevare langvarige relationer til vores samarbejdspartnere. Vi værdsætter en kreds af gode samarbejdspartnere, fordi gode samarbejdspartnere gør os i stand til løfte alle typer af opgaver.

Vores stærke kompetencer skal skabe værdi. Det gør vi bedst muligt ved at tilbyde turn-key produktionsudstyr til vores kunder, men ligeledes tilbyde projektledelse, beregninger og simuleringer samt produktudvikling til udviklingsafdelinger. På denne måde kan Technicon være en stræk samarbejdspartner i både udvikling og produktion.