Lad os hjælpe

Hos Technicon er vi mere end standardløsninger, komponenter og robotintegrationer. Vi er et teknologihus, og vi ved, hvor langt forskellige teknologier kan strækkes, og hvilke nye teknologier, der ligger i horisonten.

Det gør os til en rigtig stærk rådgivnings- og udviklingspartner, som kan teste og udvikle ny teknologi, afprøve koncepter, udvikle prototyper og inspirere din virksomhed til fremtidens muligheder.

Via SMV:Digital er det muligt at søge om tilskud til rådgivning og investeringer i ny teknologi. De understøtter bl.a., at virksomheder udnytter deres forretningsmæssige potentiale, ved f.eks. at automatisere produktionen eller manuelle rutineopgaver, og deres pulje henvender sig både til virksomheder, der har brug for inspiration, og til virksomheder med en konkret idé.

Som certificerede SMV-rådgivere har vi på konsulentbasis hjulpet adskillige virksomheder med at afdække deres automationspotentiale og de mulige gevinster, som virksomheden kan opnå både økonomisk og i form af et forbedret arbejdsklima, ligesom vi har bidraget med knowhow og sparring undervejs et bredt spektrum af forskellige automationsprojekter.

Så går du med overvejelser om, hvorvidt eller hvordan du skal automatisere, så tag endelig fat i Key Account Manager Mads Sigsgaard eller Head of Industry Division Henrik Holm Jensen for en uforpligtende snak.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin