Digitalisering hos Welltec

Welltec er verdenskendt og globalt markedsledende inden for udvikling og produktion af innovative teknologiløsninger til den internationale energisektor. Samtidig er Welltec helt fremme og anerkendt som en af dansk industris digitale frontrunnere.

Technicon og Welltec har et tæt digitaliserings- og automationssamarbejde. Vores seneste projekt, har som mål at forbedre rentabiliteten og udnyttelsesgraden på Welltecs avancerede maskiner. Det er det brugervenlige software Tulip der udgør kernen i projektet. Med Tulip skabes en tæt kobling mellem al Welltecs produktionsudstyr og robotter, og takket være Tulips visualiseringsmuligheder skaber det et unikt dataoverblik i realtid.

Det letter overblikket over produktionskapaciteten på tværs af platforme, udstyr og lokationer. Dermed styrkes planlægnings- og produktionsmulighederne, produktiviteten og rentabiliteten på Welltecs udstyr.

Kontakt

Vil du vide mere om de skalerbare muligheder i Tulip, så tag fat i vores MES-ekspert Alan Mark Dunwiddie på amd@technicon.dk

Del på

  • Facebook
  • Linkedin