D:PLOY fra OnRobot – det næste store spring inden for automatisering

D:PLOY er branchens første automatiserede platform til at bygge, køre, overvåge og genimplementere kollaborative applikationer. Den automatiserer processen med at få en robotapplikation op at køre, hvilket giver mulighed for implementering direkte på produktionsgulvet uden programmering og simulationer. Med D:PLOY kan komplette applikationer implementeres på få timer.

Hvorfor D:PLOY?

D:PLOY forenkler automatisering, så du får en fleksibel, nem og overkommelig indgang til robotautomatisering. D:PLOY tilbyder drastiske tidsbesparelser på op til 90 % på implementering og genimplementering i forhold til de konventionelle løsninger, der har været tilgængelige indtil nu, hvilket giver dig mulighed for endelig at høste fordelene ved automatisering. D:PLOY nedbringer de overordnede automatiseringsomkostninger ved at reducere tiden til implementering og genimplementering, så du får hurtigere implementering med lavere omkostninger og samtidig kontrol over igangværende automatiseringsændringer i din produktion.

 

–  Hurtigere, nemmere og risikofri automatisering
–  Op til 90 % tidsbesparelse på implementering giver hurtigere ROI
–  Løs problemer med mangel på arbejdskraft
–  Styrk produktiviteten, og hold dig foran konkurrenterne
–  Frigør operatører fra uønskede opgaver
–  Overtag kontrollen med din automatiseringsproces

 

 

Kom godt i gang med D:PLOY med nogle få nemme trin

TRIN 1 – Opsætning af celler
D:PLOY registrerer automatisk det meste af den installerede hardware. Du behøver ikke længere bruge en masse tid på at opsætte robotten samt installere eller programmere grænsefladen for at styre værktøjer og andre cellekomponenter.

 

TRIN 2 – Arbejdsområde
Brug den intuitive grafiske grænseflade til at indstille forhindringer i arbejdsområdet og cellegrænser. D:PLOY genererer automatisk en kollisionsfri rute afhængigt af de definerede forhindringer.

 

TRIN 3 – Opsætning af applikation
Angiv egenskaber for arbejdsemne, opsamlingsposition og andre applikationsinput via den enkle, trinvise arbejdsgang. D:PLOY genererer og optimerer automatisk al programlogik, signaludveksling, håndtering af hændelser og planlægning for hele applikationen.

 

TRIN 4 – Betjening og overvågning
Kør din applikation med et klik på en knap. Med minimal konfiguration kan du få overvågningsindsigt i præstationsindikatorer i realtid for at øge produktiviteten og minimere nedetid.

 

TRIN 5 – Genimplementering
Foretag hurtigt ændringer og geninstaller applikationen, når produktionskravene ændres, f.eks. ved introduktion af en ny del eller opfyldelse af nye emballerings- eller palleteringsbehov.

 

 

Kontakt

Få hjælp til at effektivisere og automatisere jeres interne logistikopgaver.
Kontakt Technicon, så skaber vi sammen en god løsning til dig.

Henrik Christensen

Channel Sales Manager
Tlf: +45 42 80 44 55
E-mail: hch@technicon.dk

Del på

  • Facebook
  • Linkedin