Cobot-løsning fra Technicon effektiviserer de ensartede pakkeopgaver hos Australian Bodycare

I næsten tre årtier har Australian Bodycare specialiseret sig i at fremstille hudplejeprodukter, der indeholder naturlige ingredienser som australsk Tea Tree Oil. Virksomheden har oplevet en konstant stigning i efterspørgslen fra både danske og internationale kunder, hvilket har medført en vedvarende vækst, som har nødvendiggjort en løbende proces med at pakke mange produkter, der skal sendes ud. Dette skabte behovet for en kompakt, effektiv automationsløsning, der er nem at anvende.

Tidligere var al pakning og stabling udført i hånden, hvilket resulterede i gentagende belastning, og som udover at være økonomisk ineffektivt, var fysisk udfordrende for medarbejdernes knæ, ryg og led. I betragtning af den skarpe internationale konkurrence, var det afgørende for virksomheden at forbedre rentabiliteten og optimere driftsøkonomien ved at reducere omkostningerne, øge automatiseringen og arbejde smartere.

Efter en dialog med Technicon, valgte Australian Bodycare at investere i en automatiseret løsning bestående af en UR10e cobot fra Universal Robots, en Technicon Liftstand og en vakuumgriber fra Robotiq. Denne investering har gjort det muligt for virksomheden at pakke og stable op til en højde af 160 centimeter på en måde, der er sikker og effektiv, hvilket beskytter de ansatte og giver dem mulighed for at blive omfordelt til andre, mere udfordrende opgaver.

Vil du også have en uforpligtende snak om automatiseringspotentialet i din virksomhed, så tag fat i Head of Industry Henrik Holm Jensen +45 29 49 07 89 – hje@technicon.dk eller Key Account Manager Mads Sigsgaard +45 44 12 11 74 – msi@technicon.dk.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin