Technicon – ny dansk eneforhandler af Tulip softwareløsning

Fra oktober 2022 er Technicon blevet ny dansk eneforhandler af det unikke no code softwareprogram Tulip.

Tulip er en cloudbaseret softwareløsning, der enkelt og overskueligt forbinder data fra people, machines, devices and sensors. Det sikrer et unikt real time overblik, og ved at anvende Tulip får man langt bedre mulighed for at forbedre sit produktionsflow.

Tulip er brugervenligt, skalerbart og anvendes af forskellige brancher world wide. Det app-baserede program er eminent til at overvåge oppetid på tværs af maskinparker. Samtidig er Tulips skræddersyede dashboards i stand til at levere overbliksskabende prioriteringsforslag, så flaskehalse minimeres og så nedetid gøres til aktiv værdiskabende tid.

Koblet med vores brede vifte af fleksible automationsløsninger er Tulips software et super godt match: vi kan nu tilbyde alle fremstillingsvirksomheder endnu flere skræddersyede løsninger, der styrker skalerbarheden, fleksibiliteten, kapacitetsudnyttelsen, produktionsflowet og resulterer i mindre spild.

Vil du vide mere om hvordan Tulip kan øge jeres kapacitetsudnyttelse, så kontakt MES Project Manager Alan Mark Dunwiddie på amd@technicon.dk eller 4412 1160.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin