Endnu en automationsløsning til industrien

Hos Technicon A/S er vi godt i gang med at udvikle endnu en automationsløsning, der i dette tilfælde skal reducere det ensidige gentagende arbejde i en stor byggematerialeindustrivirksomhed.

Vores bud på en ergonomisk, effektiv og innovativ løsning består bl.a. af to stabile og hurtige industrirobotter med en løftkapacitet på op til 130 kg og en rækkevidde på 2,3 meter. Sammen med skræddersyede griberløsninger – som vi også selv udvikler in house – skal de to industrirobotter sammen løfte virksomhedens mange emner fra maskine over i kasser og derfra videre på palle, hvor de stables korrekt, så alt er klar til shipment.

 

I dag er det opgaver, der udføres manuelt. Med vores løsning skæres mange af de fysisk gentagende funktioner samtidig med at vores løsning sikrer et stabilt og kontinuerligt flow.

Vil du vide mere om hvordan vi anvender vores viden om robotter, automation og produktion til at løfte, lette og effektivisere industrivirksomheder inden for alle brancher, så tag fat i Head of Industry Henrik Holm Jensen eller Key Account Manager Mads Sigsgaard.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin