Universal Robots udnævner i2r A/S til certificeret integrator i Danmark

Pressemeddelelse, Odense, 6. maj 2021
I år kan automationsvirksomheden i2r A/S, Søborg fejre 20-års jubilæum, og allerede 1. maj havde det
sjællandske automationshus grund til at fejre en stor anerkendelse: Universal Robots har netop
udnævnt i2r til CSI – Certificeret System Integrator i Danmark.

Siden 2001 har i2r været blandt de førende automationshuse på Sjælland. Baggrunden for udnævnelsen er den brede automationserfaring med indgående viden om dataintegration samt ekspertisen inden for
integration af UR cobots. i2r har succes med konceptet fra idé til muligt robotprojekt, baseret på standard robotudstyr, med løsninger tilpasset behovene, i tæt samarbejde med kunden.

Direktør og projektchef i i2r Ib Laugesen, der i 1998 blev uddannet som civilingeniør inden for robotteknologi på DTU glæder sig over anerkendelsen. Ib Laugesen påpeger at i2r er en uafhængig
teknologipartner for østdanske industrivirksomheder, der ønsker at få omsat teknologiske muligheder til konkrete løsninger:

-Robotteknologi er ikke længere forbeholdt de få. Robotter er i dag blevet meget lettere at komme i gang med, og de opgaver de kan udføre, er nu mere mangfoldige end nogen sinde, fordi der sker en plug-andplay-standardisering. Udviklingen inden for robotter går rigtigt stærkt, og det skærper kravene til vores viden. Som integrator bestræber vi os på at være helt opdateret, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt. Det handler om, at vi kan håndtere komplicerede produktionsudfordringer, med nemme robotløsninger.

i2rs stab er højtuddannede fagfolk med forretningsforståelse og brancheerfaring. Medarbejderne er primært ingeniører med baggrund inden for automation og IT, maskiner, kemi og produktion. Derfor er virksomheden i dag specialister indenfor udvikling af automationsprojekter til et bredt udsnit af industrivirksomheder på Sjælland. i2r har et bredt branchemæssigt fokus, og Ib Laugesen ser certificeringen som et kvalitetsstempel, der åbner nye strategiske muligheder for i2r:

– Vi har en klar ambition om at få flere robotter i arbejde hos østdanske industrivirksomheder. Jeg er glad for den anerkendelse, at i2r nu er udnævnt til Universal Robots CSI. I praksis betyder det, at vi lettere og
hurtigere kan trække på en bred faglig sparring om det seneste nye inden for fleksibel produktionsteknologi, som er Universal Robots adelsmærke.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin